Coffee Moments

Student Rick kan niet zonder zijn dagelijkse bakkie koffie. Hij is afhankelijk van die ene kop koffie om zijn dag goed te kunnen beginnen. Maar helaas is het niet altijd gemakkelijk voor Rick om aan zijn dagelijkse dosis koffie te komen. Soms is hij te laat opgestaan en heeft hij geen tijd om naar de koffieautomaat te gaan. Of hij is gewoon te lui om zijn bed uit te komen. Zonder de hulp komt student Rick niet aan zijn dagelijkse bakkie koffie. Maar dankzij jouw hulp/ donatie kan hij elke dag genieten van zijn geliefde bakkie koffie.

Er zijn verschillende redenen waarom je zou doneren aan een student die koffie nodig heeft. Ten eerste kan het helpen om de studenten te ondersteunen tijdens moeilijke tijden, bijvoorbeeld als ze het financieel moeilijk hebben of als ze zich zorgen maken over hun studieresultaten. Ten tweede kan het doneren van koffie een geweldige manier zijn om iemand te laten weten dat je om ze geeft en dat je hen wilt helpen om hun doelen te bereiken. Ten derde kan het doneren van koffie ook een manier zijn om iets terug te doen voor de gemeenschap en om ervoor te zorgen dat studenten in staat zijn om te blijven studeren en hun studies te voltooien.

coffee-making-slider1 coffee-making-slider2 coffee-making-slider3
"Koffie is het kleine gelukje in een beker."
"Koffie is niet alleen een drankje, het is een ritueel dat ons helpt om de dag te beginnen en ons de kracht geeft om door te gaan."
"Koffie is het enige drankje dat wakker maakt en tegelijkertijd een warme, troostende omhelzing geeft. Het is de geur van een nieuwe dag en de smaak van avontuur. Koffie is liefde in een beker."